Het Recepten Afslankplan, Gratis Downloaden

4
56

Goed, Snel en Verantwoord Afvallen met Het Recepten Afslankplan

Judith Vermeer bedacht het Recepten Afslankplan nadat zij zelf jaren naar een effectief dieet had gezocht. Ze was ten einde raad toen zij samen met haar diëtiste haar eigen voedingspatroon onder de loep nam. Dit bleek de doorbraak te zijn die zij nodig had. Ze verloor al heel snel het overtollig gewicht en ze is nu fitter dan ooit.

Met dit receptenbundel, tevens handleiding, wilt Judith anderen ondersteunen die een gezonder levensstijl willen adopteren. Gewichtsafname is in vele gevallen een leuke bijkomstigheid van gezonde voeding.

Voor wie is het Recepten Afslankplan bedoeld?

Het Recepten Afslankplan is de oplossing voor een ieder die een gezond en slank lichaam ambieert. De recepten zijn eenvoudig geschreven en houden je voldoende verzadigt. Je haalt makkelijk recepten voor het heel gezin uit dit receptenbundel. Ja, hij is ook geschikt voor kinderen. De recepten zijn samengesteld met de nadruk niet op afslanken maar op het eten van gezonde voeding. Dit maakt het Recepten Afslankplan geschikt voor een ieder.

De doelgroep is daarom een ieder die een gezonde levensstijl wilt adopteren. Sporters en zelfs zij met een minder actieve levensstijl zullen er baat bij hebben. Dit plan is het bewijs dat je geen strikte, onsmakelijk dieet op na hoeft te houden om af te slanken. Met gezonde voeding kom je er zeker.

7×7 Recepten en 60 pagina’s anti-jojo info

Een verzameling van 7×7 recepten die Judith zelf bij elkaar heeft gebundeld. Deze recepten sluiten naadloos aan bij een verantwoord eetpatroon. Judith hield de adviezen van haar diëtiste in gedachten bij het samenstellen van haar afslankplan. De geselecteerde recepten dragen daarom bij aan vetverlies op een blijvende manier. Met het Recepten Afslankplan hoef je niet bang te zijn voor het jojo-effect.

Naast de ruime keus aan recepten zijn er ook 60 pagina’s aan waardevolle informatie opgenomen in dit boek. Hier krijg je alle hulpmiddelen voor blijvend gewichtsverlies.

Uiteindelijk bevat het Recepten Afslankplan ook een dieetprogramma. Deze is in 4 fasen ingedeeld om je lichaam voldoende tijd te geven om aan de nieuwe gewoonten te wennen.

Bestel Het Recepten Afslankplan

Je kunt Het Recepten Afslankplan eenvoudig online bestellen. Tijdelijk ontvang je twee gratis smoothie boeken bij je bestelling. Het totale pakket bestaat dus uit vier boeken! De drie ebooks kun je meteen downloaden, het echter hardcover boek krijg je GRATIS thuisgestuurd! Meer informatie en bestellen kan via de website van Het Recepten Afslankplan. Je kunt ook eerst de gratis preview downloaden.

Resultaat en conclusie Recepten Afslankplan

Het Recepten Afslankplan is een uitstekende voedingsplan dat prima past binnen elke levensstijl. Hij is voor een ieder geschikt die gezonder, vitaler en slanker wilt worden. Met slechts wat kleine aanpassingen zal je drastische veranderingen merken in je gewicht.

Probeer het maar!

4 REACTIES

  1. Een goed doordacht programma met smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten voor het hele gezin. Aanrader!

  2. Afvallen was niet mijn doel maar desondanks ben ik 6 kilo kwijt. Ik voel me fitter en heb geen honger door de dag heen. Dit boek is top!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here