Home Ingezonden Goed Nieuws Rene loopt 4000 euro bij elkaar voor het goede doel

Rene loopt 4000 euro bij elkaar voor het goede doel

Rene loopt 4000 euro bij elkaar voor het goede doel

Eerder vertelde we je over het voornemen van Rene om de marathon van Rotterdam te gaan lopen voor het goede doel. Hieronder een verslag van de marathon door Rene zelf:clip_image002-wince

De marathon van Rotterdam is gelopen, de schoenen gaan weer even de kast in. Een marathon lopen doe je niet alleen op de dag zelf, de training begint maanden van tevoren, en de (gezonde) spanning begint weken van tevoren. Hoe is het weer zondag, en ben ik blessurevrij zijn bijna de enige zorgen de dagen van tevoren. Gelukkig bleek het weer bleek goed,  en van blessures was geen sprake.

Ook de supportersgroep keek uit naar 5 april, er waren petten met foto en borden met opbeurende kreten gemaakt. Dus vertrok ik met achterban zondag vroeg naar Rotterdam.

Lee Towers

Even voor elf uur zong Lee Towers zijn beroemde “You”ll never walk alone”, het teken dat de start nadert.
Deze loop is als een examen waar je hard voor geleerd hebt; je weet dat je het kunt, maar naarmate je vordert twijfel je of je het gaat halen. Gelukkig was er veel afleiding van de enthousiaste supporters, en had ik natuurlijk alle sponsors en Niels in gedachte, een extra stimulans om  hem hoe dan ook uit te lopen. Vier uur en vierdertig minuten later was ik weer op de coolsingel , met de marathon in de benen.

Mooi bedrag

Het was een zware loop, maar het was weer een prachtige ervaring! Nog niet alle bedragen zijn binnen, maar de sponsors hebben 4000 euro bij elkaar gebracht!! Een geweldig bedrag voor een geweldig doel! BEDANKT!

René Vrijburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here