Deze schattige otters zetten meteen een glimlach op je gezicht

0
57

De in Thailand woonachtige Spanjaard, Frank Cuesta, zet zich al jaren in voor dieren. Dit doet hij met behulp van een eigen TV-programma op Discovery MAX genaamd, ‘Wild Frank’. Zo weet Cuesta al langer dat dieren in Thailand zijn hulp heel goed kunnen gebruiken.

Baby Otters op de zwarte markt

Niet te lang terug ontving hij een tip over 2 baby otters die op de zwarte markt werden verkocht. Hij was net op tijd om deze dieren naar een veilige schuilplek te brengen. De baby otters zijn nu nog te jong om zelfstandig te eten. Ze horen eigenlijk nog bij hun moeder te zijn. Daarom moeten ze de komende maanden gevoed en verzorgd worden.

Na enkele maanden zullen de otters sterk genoeg zijn om weer in de wilde natuur te kunnen leven. In de tussentijd worden zij gevoed en verzorgd door specialisten.

Terug naar de natuur

Omdat de otters op gegeven moment terug naar de wilde natuur moeten is het zaak dat het contact met mensen tot een minimum wordt beperkt. Knuffelen en spelen is dus helaas niet aan de orde. Anders zullen de otters aan menselijk contact gewend raken en blijven ze schuchter.

Dit filmpje is volledig in het Spaans, maar toch is het leuk om te zien hoe deze twee otters ontbijten. Deel hem ook met je vrienden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here