Home Gezondheid Slaapproblemen? Probeer dit trucje

Slaapproblemen? Probeer dit trucje

Slaapproblemen? Probeer dit trucje
insomnia with clock in the night. woman can not sleep.

Niks is lastiger dan wakker liggen en maar niet in slaap kunnen vallen. Slapeloosheid is een hinderlijk en bekend probleem. We hebben er allemaal eens last van gehad. Bepaalde van ons hebben er zelfs structureel last van. Maar wat kan je eraan doen?

Wat is slapeloosheid?

Slapeloosheid is een slaapstoornis waarbij je niet kunt slapen, wat vaak gepaard gaat met functioneringsklachten overdag. Er zijn 3 verschillende soorten slaapstoornissen die je kunt ervaren, met name:
moeilijk in slaap kunnen vallen,
vroeg wakker worden
en vaak wakker worden gedurende de nacht.

Niet altijd is de oorzaak van je slaapstoornis duidelijk, maar een oplossing is er wel.

Acupunctuur

In de acupunctuur kent men techniek waarbij je slaapproblemen kan oplossen door te drukken op specifieke punten op je lichaam. Deze eeuwenoude techniek uit China kan je gebruiken om je slaap te beïnvloeden.

Voor dit trucje zijn de drukpunten onder je voeten, op je wreef en op je polsen belangrijk. Op je wreef, tussen de grote- en tweede teen zit er een drukpunt dat alle problemen geneest. Het drukpunt onder je voet, bij de bal van voet, moet je 5 seconden indrukken om resultaat te zien. Hetzelfde voor het drukpunt op de polsen. Valt zeker te proberen toch? Vergeet niet je resultaten met ons te delen.

1 REACTIE

  1. Prima tips. Het zou fijn zijn als bij de slaaptips ook een instructievtekeningetje of filmpje staat zodat het duidelijker wordt waar die drukpunten zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here