SlimPlus; Eenvoudig en Verantwoord Afvallen

0
54

Afvallen is niet eenvoudig, een valkuil voor veel mensen is het gevreesde jojo-effect. Dit komt meestal door een gebrek aan discipline en de juiste kennis. Dankzij een combinatie van de juiste supplementen en de professionele begeleiding van een deskundige van SlimPlus ligt eenvoudig en betaalbaar afvallen voor iedereen binnen handbereik. Wil je meer weten over deze afslankkuur? Lees dan verder.

Voor wie is Slimplus bedoeld?

Slimplus is geschikt voor een ieder die graag wilt afslanken. Deze afslankkuur is speciaal ontwikkeld voor personen die op een gezonde manier willen afvallen. Deze voedingssupplementen hebben vele voordelen en het grootste voordeel is dat je kan afslanken zonder een hongerdieet op na te houden. De lastige nadelen van een crashdieet kan je dus volledig vermijden. Zulke diëten zijn doorgaans ongezond en moeilijk vol te houden. En na de dieetperiode vliegen de pondjes er weer aan. Met deze afslankkuur kan je dit vermijden. Met een gezond dieet in combinatie met` speciaal geselecteerde supplementen kan je makkelijk je gewichtsdoelen bereiken.

In het Slimplus pakket vind je:

Het is een uitgebalanceerde afslankkuur bestaande uit de volgende drie producten:

 1. SlimClean Body
 2. SlimLean Body
 3. SlimVital Body

Gebruiksaanwijzingen

Slim Clean Body: In de eerste 8 dagen gebruik je 2x daags 1 maatdopje van 15ml. Neem de kuur steeds 15 minuten voor het ontbijt of je avondmaaltijd in. Je mag het mengen met water of gewoon puur innemen.

Slim Lean Body: Gebruik 2 keer per dag 2 capsules steeds een halfuur voor het ontbijt en avondmaaltijd met een vol glas water.

Slim Vital Body: Gebruik 1 keer per dag 2 capsules steeds tijdens het ontbijt.

Prijs Slimplus

Je kan het basis pakket voor 25 dagen tijdelijk bestellen voor slechts € 89,00. De reguliere prijs bedraagt € 159,- In dit pakket vind je het volgende:

 • 100 capsules SlimLean Body
 • 60 capsules SlimVital Body
 • 250 ML SlimClean Body
 • Handleiding met de dieetrichtlijnen en recepten
 • Capsule-doosje voor onderweg
 • Meetlint / BMI meter
 • Gratis Online Begeleiding

Bestellen en meer informatie kun je vinden op de website van SlimPlus.

Het Afslankplan

Om je nog meer steun te bieden heeft ontvang je naast de gratis coaching een uniek afslankplan met de volgende opbouw:

 1. Afslankfase: Je blijft in deze fase tot je streefgewicht is behaald.
 2. Stabilisatiefase: Deze fase duurt 2 weken. Hier leer je je streefgewicht behouden.
 3. Blijf op gewicht in fase 3

Is Slimplus veilig?

De supplementen van Slimplus zijn net zoals Garcina Cambogia met veilige en natuurlijke stoffen vervaardigd. Ook zijn zij volgens HACCP in Nederland geproduceerd. Dit is een uniek voordeel voor deze producten. Het beste kan je Slimplus combineren met een gezonde levensstijl om helemaal te profiteren van de vele voordelen. Zelfs nadat je gewichtsdoelen zijn bereikt kan je Slimplus blijven gebruiken. Het is een effectieve hulpmiddel om een gezond gewicht te behouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here