Home Goed Nieuws, Puur en Positief Swingende Kerstwens uit Wassenaar

Swingende Kerstwens uit Wassenaar

Swingende Kerstwens uit Wassenaar

De donkere dagen voor kerst zijn ieder jaar weer een gezellig tijd. Buiten is het koud, binnen staat een mooi versierde kerstboom, de open haard knappert gezellig en op tafel staat warme chocolademelk met slagroom. Tegen de avond heerlijke warme gluhwijn en in de tuin dansen Willem Alexander, Maxima, Amalia en Alexia in elvenpakjes vrolijk in het rond…..

Ehm…. dansende elfjes? Teveel gluhwijn gedronken? nee hoor! Klik maar op het dansende elfje hiernaast. Het is echt waar!

Het mag duidelijk zijn dat de meest originele kerstwens van dit moment afkomstig is van elfyourself Je kunt natuurlijk ook jouw foto’s in de elfjes plakken. Deze dienst is geheel kosteloos!

Iedereen alvast hele fijne feestdagen en een goed 2008 van goednieuws.com

Het kan zijn dat door de kerstdrukte de kerstwens niet meteen start. probeer het dan later nog eens.

2 REACTIES

  1. Hetty Molnar zegt:Beste Bob,Namens de Doe Een Wens Stichting Nederland bedank ik jou en je meerkeewdrs hartelijk voor jullie medewerking bij de wensvervulling. Mede dankzij jullie hulp is de wensdag voor de hoofdpersoon en haar familie een bijzondere belevenis geworden. In de bijlage zend ik jullie een korte beschrijving van de dag.Wij, vrijwilligers van De Doe Een Wens Stichting Nederland, kunnen dit werk alleen doen met hulp van velen, die zich -vaak belangeloos- inzetten om een wensvervulling die dimensie te geven, dat het voor het wenskind bijna een droom lijkt.Het kind, maar ook de familie, is even weg van ziekenhuizen, artsen en behandelingen en krijgt een stimulans om door te gaan. Jullie hebben er mede voor gezorgd dat Marlou weer even gewoon alleen kind mocht zijn.Wij hopen dat wij ook in de toekomst op jullie medewerking mogen blijven rekenen.Met vriendelijke groet,Doe Een Wens Stichting NederlandHetty MolnarWensvervuller

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here