Een Natuurlijk middel tegen Tandplak, Tandsteen en een Slechte Adem!

2
88

Zeg eens eerlijk, hoe vaal poets jij je tanden? Als het poetsen van je tanden er net zoals bij mij regelmatig bij inschiet dan heb ik een handige tip voor je die je vele euro’s kan helpen besparen. Vergeet 2 keer per jaar naar de tandarts, want je kunt je eigen tanden fantastisch goed en snel schoonmaken met 1 natuurlijk product die je niet zult verwachten! Weg tandsteen! Weg koffie aanslag! Weg slechte adem!

Eerder las ik een artikel over witte tanden zonder bleken maar dit natuurlijke middel slaat werkelijk alles! Dit is serieus een van de meest simpele dingen ooit en het werkt elke keer! Ik kreeg bij mijn laatste routine bezoekje aan mijn tandarts zelfs een compliment! Ik had keurig netjes gepoetst en gestookt.

Kokosolie

Neem 2 theelepels kokosolie en doe het in je mond. Laat het mengen met je speeksel en laat het rondrollen in je mond. Zorg dat het in elk hoekje van je mond terecht komt zodat je zoveel mogelijk tandplak en tandsteen kan meepakken.

Spuug het nu uit en spoel je mond met water!

Je zult na een week al resultaat zien en voelen! Je tanden voelen schoner dan ze ooit voelde na een simpele poetsbeurt. Natuurlijk moet je gewoon poetsen, maar je zult zien dat je bij je volgende tandartsbezoek een schouderklopje krijgt voor al het goede werk!

Als je dit nou ook zo handig vond dan raden we je aan om het te delen met je vrienden! Ze zitten hier vast ook wel op te wachten!

Baking Soda

Wist je dat er naast Kokosolie nog een natuurlijk wondermiddel is dat goed is voor je tanden? Baking Soda! Doop je tandenborstel elke keer in backing soda voordat je je tanden poetst. Poets je tanden zoals altijd om je tanden op een natuurlijke manier witter te maken. Lees meer over Baking Soda en Witte Tanden!

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here