Teken eens een Verjaardagsregister

1
233

Verjaardagen worden bijna overal op de wereld gevierd. Toch vieren we een verjaardag niet overal op dezelfde manier, we hebben een aantal bijzondere manieren om je verjaardag te vieren opgezocht:

Rusland: Hier bakken ze geen zoete slagroomtaart maar een hartige taart met alle gelukswensen erop.

China: In dit land geloven de inwoners dat tijgers kinderen beschermen. Wanneer een kind 1 jaar wordt, legt de visite allemaal kado’s om het kind heen. Het kado dat het kind uitkiest zal te maken hebben met het beroep dat hij of zij in de toekomst gaat uitoefenen.

Argentinie: Wanneer meisjes 15 worden geven een groot feest en moeten ze De Walz dansen met haar vader en andere jongen. Jarige kinderen mogen in dit land aan de oorlel worden getrokken; een trekje voor elk jaar.

en ten slotte Nederland:

In Nederland hangt iedereen slingers op, wordt er een mooie taart gebakken en wordt de jarige toegezongen en mag hij of zij leuke kado’s in ontvangst nemen.

Wil je naast een traditionele verjaardag je verjaardag, of die van een ander ook op een een digitale  manier vieren, bezoek dan het verjaardagsregister. Je kunt ook een handige verjaardagskalender aanmaken op deze site, op die manier vergeet je nooit meer een verjaardag.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here