Last van ongedierte? Gebruik dit middeltje 1 keer per maand

0
55

Ongedierte in huis is onhygiënisch, vies en deze beestjes brengen allerlei ziekten met zich mee. Het beste kan je ze meteen aanpakken, want binnen de kortste keren vermenigvuldigen ze zich. Een jong muisje is na 2 maanden geslachtsrijp en heeft gemiddeld 6 tot 10 worpen met 5 á 6 jongen.

Muizen kan je op verschillende manieren verdelgen. Door ze te vangen zowel dood als levend. Door de muizen te bestrijden met gif. Ook kan je de muizen verjagen met een geur of met een geluid. Je hebt dus mogelijkheden zat.

Tips voor muizenbestrijding:

– Maak alle gaatjes in huis goed dicht. Muizen kunnen zich makkelijk door kleine gaten wringen en komen zo in je huis.
– Berg voedsel heel goed op. Muizen hebben niet veel voeding nodig en zijn tevreden met de etensresten die soms tussen de kussens belanden.
– Probeer hun nest te vinden.
– Plaats muizengif overal waar je muizenuitwerpselen tegenkomt.
– Hou het in de gaten. Merk je dat de gif niet wordt gegeten kies dan een andere type gif.
– Merk je dat de gif niet het gewenste resultaat geeft? Kies dan voor een andere.-
– Blijf net zolang gif bijvullen tot je geen last meer hebt van muizen.
– Na 3 tot 4 weken moeten de muizen al bestreden zijn op zo een manier.

Toch kan het lastig zijn om ze allemaal te bestrijden wanneer ze eenmaal in je woonruimte zijn. Het kost veel tijd en moeite. Het beste kan je voorkomen dat deze ongedierte in je huis terecht komt. En hoe doe je dat? Lees gerust verder.

Een wondermiddeltje tegen muizen

Het wondermiddeltje is makkelijk gemaakt. Je hebt er maar 3 items voor nodig, namelijk:
– Een krachtige spuitbus
– Appel cider azijn
– Water
Vul de spuitbus voor een derde deel met appel cider azijn. Vul hem daarna met water. Goed schudden en voilà je wondermiddel is af!

Hoe te gebruiken?

Spuit dit mengseltje in alle hoeken van je woning. Geef de plekken waar de plinten niet perfect afgesloten zijn wat extra aandacht. Meestal zijn dit de de hoeken van kamers achter het meubilair, maar ook rond je keukenkastjes. Doe dit een keer per maand en je zult geen last meer hebben van muizen.

Dit middeltje blijft een maand lang werkzaam. Spuit daarom regelmatig alle kamers in huis. De geur van appel cider azijn is helemaal niet aangenaam voor deze dieren. Zij blijven daarom op afstand. En je woning blijft muizenvrij.

Lekker makkelijk toch? En ook diervriendelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here