Verrassingsfeest: Gratis en verrassend e-book vol tips

0
372

Het Unieke Verrassingsfeest is vanaf vandaag te downloaden.. Dit gratis e-book staat vol adviezen en ideeën over het organiseren van een surpriseparty. Auteur Lizet Bakker wil mensen enthousiasmeren om partners, vrienden, familie of collega’s vaker te verrassen. Dit omdat zij gelooft dat verrassingen een positieve invloed hebben op relaties.

In Het Unieke Verrassingsfeest staan onder meer originele voorbeelden van uitnodigingen, locaties, weekendarrangementen en een checklist voor het plannen van een surpriseparty. Vier personen delen hun ervaringen met de lezer over verrast worden of een verrassing organiseren. “Voor mij is een feest pas geslaagd als alle betrokkenen er plezierige, persoonlijke en positieve herinneringen aan overhouden,” aldus Bakker.

Bakker bespreekt in haar e-book het belang van een brainstormsessie voor het creëren van de ideale surpriseparty. Naast nuttig is dit ook leuk! De eigenschappen en interesses van de te verrassen persoon worden op een rij gezet en zijn de richtlijn voor het arrangeren van een op maat gemaakte verrassing. Voor ‘echte doorzetters’ kan bijvoorbeeld een weekendje London worden geboekt. Het feestvarken ontvangt een enkele reis Londen en mag, na een weekend feesten, zelf bedenken hoe hij terugkomt…

Over de auteur

Lizet Bakker organiseert sinds haar kinderjaren verrassingen voor vrienden en familie aangezien zij toen al overtuigd was van het feit dat verrassingen een positieve invloed hebben op relaties. Ook trad zij meerdere keren op als ceremoniemeester voor bruiloften. Over haar passie voor verrassingen en leuke ontdekkingen die ze doet op dat gebied, schrijft zij regelmatig weblogs.

In 2009 richtte Bakker Ik Verras Je op. Dit bedrijf biedt ontspannende en originele weekendjes weg in Nederland. Wie boekt, hoeft zich geen zorgen te maken over activiteiten en een diner, deze worden namelijk geregeld. Ik Verras Je werkt vooral samen met lokale en kleinschalige bedrijven.

Het Unieke Verrassingsfeest is vanaf vandaag te downloaden op www.ikverrasje.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here