Home Goede Boeken Voetbalmoeders: Moeders langs de lijn

Voetbalmoeders: Moeders langs de lijn

Voetbalmoeders: Moeders langs de lijn

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het moederdag. Nog niets in huis voor je allerliefste moeder? Dan hebben we een tip voor je. Heb je wel eens aan je moeder uitgelegd wat ‘buiten spel’ is? Dan is de kans groot dat ze het nog steeds niet snapt. Toch staan er steeds meer moeders langs de lijn van de Nederlandse voetbalclubs. Meestal heb je niets aan een goedbedoeld advies van mama, maar het boekje ‘moeders langs de lijn’ brengt daar verandering in. Na voetbalvrouwen is Nederland klaar voor Voetbalmoeders!

Bestel dit moederdagkado vandaag nog

Moeders langs de lijn
Moeders langs de lijn
Blikslager, Sandra

Moeders langs de lijn *

Als je zoon of dochter op een dag aankondigt te gaan voetballen, ben jij opeens een voetbalmoeder en stap je in de wereld van kunstgraskorrels en scheenbeschermers. Een sportwereld die prestatiegericht is, waar topvoetballers helden zijn, maar ook een sport waar honderdduizenden kinderen in teamverband plezier leren hebben.

Moeders langs de lijn is een informatief boek met een knipoog naar moeders (en meelezende vaders) van voetballende kinderen op alle niveaus – van gelukkige amateurs tot voetbalbeloftes die bij een Topclub mogen spelen. Het staat vol interessante informatie, leuke tips en herkenbare momenten.

Sandra Blikslager heeft ervaringsdeskundigen, voetbalexperts en voetbalmoeders uitgebreid gesproken over voetbal en alles wat er om heen hangt. Het begint met het kiezen van een club en het gaat verder met het faciliteren van de sportambities van spruitlief. Allerlei adviezen komen verder uit de eerste hand van mensen die zich vanuit hun specialisme bezig houden met voetbal, zoals presentator Humberto Tan, scheidsrechter Bas Nijhuis, adviseur jeugdvoetbal Marjorie Slory, directeur technische zaken van een betaald voetbalclub Mohammed Allach en jeugdvoetbalspecialist Jeroen Siebelink.

  • Met herkenbare columns van voetbalmoeder Simone.
  • Een quiz Wat voor voetbalmoeder ben jij?
  • Wat moet je wel doen, en wat moet je laten?
  • kledingadviezen per seizoen voor een wedstrijdbezoek.

Kortom, een nuttig naslagwerk voor moeders die de komende zomer tijdens het WK Voetbal een beetje willen kunnen meepraten met hun voetbalmannen.

Voetbalmoeders bij RTL4 Editie NL

Misschien heb de voetbalmoeders wel voorbij zien komen bij RTL4 Editie NL. Bekijk het item van Editie NL hier nog een keer.

* beschrijving bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here