Home Ingezonden Goed Nieuws Vrouw met rollator grijpt juwelendieven

Vrouw met rollator grijpt juwelendieven

Vrouw met rollator grijpt juwelendieven

Omstanders hebben donderdagochtend heldendaden verricht na een brutale overval op een juwelier in winkelcentrum De Arendshof in Oosterhout. Daardoor kon de politie de twee 20-jarige daders uit Oosterhout snel in de kraag vatten. juweel

Even na tienen kreeg de politie de melding dat twee jongemannen juwelierszaak ’t Goudhuisje hadden overvallen. Terwijl de twee binnen de vitrinekasten leeggraaiden en de juwelier onder schot hielden, trok een 56-jarige vrouw – die met haar rollator langsliep en in de gaten had dat er iets aan de hand was – het sleuteltje uit de nog draaiende ‘vluchtscooter’ van de twee. Die moesten vervolgens te voet verder.

Ze werden achtervolgd door winkeliers en omstanders. Aangekomen op het Bouwlingplein bedreigden de daders een ouder echtpaar met het vuurwapen om hun autosleutels af te geven. De 78-jarige auto-eigenaar kreeg daarbij een klap. Op dat moment kwamen winkeliers en omstanders aangesneld en samen met de oudere man hebben zij de daders overmeesterd. De twee zijn daarna overgedragen aan de politie.

bron: brabats dagblad

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here