Home Relaties en liefde Weduwnaar na 71 jaar herenigd met zijn geliefde

Weduwnaar na 71 jaar herenigd met zijn geliefde

Weduwnaar na 71 jaar herenigd met zijn geliefde

Na 71 jaar kon de 93 jarige Norwood Thomas eindelijk zijn geliefde weer omhelzen. Norwood en Joyce Morris (88) raakten verliefd tijdens de Tweede Wereldoorlog in London. De ontmoeting toentertijd was vanwege de oorlog helaas maar van korte duur. Desondanks zijn zij de sterke band die ze hadden niet vergeten.

Na de oorlog raakten ze elkaar uit het oog. Gelukkig konden zij, 71 jaar na de laatste ontmoeting, elkaar weer in de armen vallen.

Liefde tijdens het Tweede Wereldoorlog

Het lijkt wel een verhaal uit een boek of film, maar dit is een waargebeurd verhaal over liefde tijdens de Tweede Wereldoorlog. Norwood was slechts 21 jaartjes jong toen hij de 17-jarige Joyce Morris in Engeland ontmoette. Helaas was het een romance van zeer korte duur. Thomas was parachutist en werd kort na de ontmoeting naar Normandië gestuurd. Zo kwam er een einde aan de initiële relatie.

Na de oorlog probeerde Norwood nog in contact te blijven met Morris. Hij wilde met haar trouwen en wonen in de Verenigde Staten, maar door een miscommunicatie kwam daar niks van terecht. Morris begreep zijn uitnodiging niet en dacht dat Thomas al getrouwd was en zijn echtgenote voor haar wilde laten. Ze weigerde het aanbod terstond en de twee zetten een punt achter de relatie.

Beiden trouwden en kregen kinderen. Morris verhuisde met haar echtgenoot naar Australië en Norwood bleef in de Verenigde Staten. Na een huwelijk van 30 jaar scheidde Morris van haar man en Norwood is al 10 jaar weduwnaar.

De zoektocht naar de liefde

Vorig jaar begon Morris haar zoektocht naar haar voormalig geliefde met behulp van haar zoon. Deze hereniging werd aangewakkerd nadat Morris Norwood op het nieuws zag. Hij was op 88 jarige leeftijd gaan parachutespringen en werd daarvoor geïnterviewd. Morris herkende hem meteen. Via de journalist lukte het om Norwood te contacten en heel snel konden de twee elkaar via Skype spreken. Na bijkans 71 jaar konden zij elkaar weer te woord staan. Via een online inzamelingsactie konden Norwood en zijn zoon een ontmoeting in Australië met Morris regelen.

Het koppel kon zo twee geweldige weken samen doorbrengen. Thomas noemt dit “het mooiste wat me kon overkomen”. De twee hebben zelfs Valentijnsdag samen kunnen doorbrengen. Het is de bedoeling dat zij veel langer samen kunnen zijn dan slechts twee weken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here