Wenswereld een Positief Platform

0
221

Een blij hart is een zegen voor je gezondheid en voor je omgeving! Mensen realiseren zich niet genoeg dat ‘alles’ energie is. Energie kan positief of negatief geladen worden. Helaas worden we door de media met negatief nieuws om de oren geslagen. Daar worden we met z’n allen niet vrolijk van. Wenswereld wil een tegenhanger vormen. Op de site van Wenswereld kan iedereen gratis zijn of haar wens plaatsen. Deze wensen kunnen betrekking hebben op alle vlakken van het leven. De één wenst vrede voor de wereld; de ander wenst hulp bij de verhuizing. Abstracte wensen en concrete wensen; aan wensen zitten geen grenzen. De bezoeker van de site kan de wensen lezen en misschien een wens helpen vervullen. Wenswereld geeft je hart een positief gevoel en dat is precies de bedoeling. Om meer mensen te kunnen bereiken stuurt Wenswereld alle wensen door naar Facebook en Twitter. Op die manier wordt het bereik nog groter. Wenswereld plaatst ook regelmatig positieve gedachten in de vorm van een tweet of FB-berichtje. Ga maar eens kijken en laat je hart opvrolijken.

Wenswereld verwelkomt drieduizendste persoon in social media

Wenswereld is een netwerksite voor wensen. Iedereen kan er gratis wensen doen, lezen en vervullen. De wensen op Wenswereld hebben betrekking hebben op alle vlakken van het leven. De één wenst vrede voor de wereld; de ander wenst hulp bij een verhuizing. Sinds de start van Wenswereld op 21 maart 2011 zijn al talloze wensen vervuld.

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken zet Wenswereld alle wensen ook op Facebook en Twitter. Daar worden ook regelmatig positieve gedachten in de vorm van een tweet of facebook-berichtje geplaatst. Steeds meer mensen doen mee en deze week verwelkomde Wenswereld de drie duizendste persoon in de social media. De website is via www.wenswereld.nl te bezoeken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here