Home Goed Nieuws, Puur en Positief Wereld Record Gold Coast Bikini Parade

Wereld Record Gold Coast Bikini Parade

Wereld Record Gold Coast Bikini Parade

De lente staat in Nederland voor de deur, aan de andere kant van de wereld, in Australie om precies te zijn, is de zomer alweer achter de rug. Net als de voorgaande jaren weten de Ausies dit op gepaste wijze te vieren. Op de nieuws website Goldcoast konden we lezen dat meer dan 350 in bikini geklede vrouwen op het Surfers Paradise van de Gold Coast een wereld record hebben gevestigd.

Gold Coast Bikini Parade

Het Australische Guinness World Record jurylid Chris Sheedy was aanwezig om officieel te verklaren dat de recordpoging was geslaagd.

Naakt betekent diskwalificatie

‘In totaal hebben 361 dames zich bij me gemeld, maar helaas moest ik er wel een paar diskwalificaties omdat ze geen van bikini droegen’ zei het jurylid.

Kaaiman Eilanden

Het oude record stond op naam van de Kaaiman Eilanden die hebben aangegeven later dit jaar een poging te ondernemen om het wereld record weer terug te krijgen. ‘Iedereen in het bezit van een bikini kan zich aanmelden om deel te nemen aan de recordpoging’ Aldus de organisator. Volgend jaar een retourtje AustraliĆ« dan maar?

2 REACTIES

  1. De bikini is een verplichte sluier voor de borsten van vrouwen. Vrouwen worden op dat gebied even erg gediscrimineerd als islamistische vrouwen op hun haar, dat moeten ze ook bedekken met een sluier!
    En dat allemaal omdat mannen verkiezen om onze borsten als seksspeeltjes te zien in plaats van melkbronnen. Wat dat betreft kunnen we niet tippen aan een aantal Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse stammen: daar worden borsten gezien zoals de natuur ze bedoeld heeft: melkbronnen voor baby's! Niets om je voor te schamen, dus, niets om te verbergen, ook niets om te verkopen als sekssymool.
    Net zoals mannen er niet over denken hun tepels te verbergen achter een bikini (en alle gespierde mannen hebben nochtans borsten! En alle dikke mannen ook. Omdat wij hun tepels met respect bekijken, of we ze nu sexy vinden of niet.
    Een parade voor gelijkwaardigheid van man en vrouw, allemaal in dezelfde outfit: bloot bovenlichaam: als claim op gelijke rechten en toelating om de bikini-sluier af te mogen werpen: dàt zou ook goed nieuws zijn!

    • Vrouwen kiezen er zelf voor ze te bedekken toch. Geloof mij, mannen zouden écht niet klagen als vrouwen ze onbedekt zouden laten. En die afrikaanse vrouwen hebben allemaal van die hangtieten, liever dat ze die juist wel bedekken pff. Wees blij dat we jullie 'melkbronnen' zo opwindend vinden! En dan heb je nog altijd de kontenmannen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here