WhatsApp Gratis op je Computer

0
408

Goed Nieuws, je kunt WhatsApp eindelijk gratis op je computer gebruiken. Op deze pagina geef ik je instructies op welke manier je WhatsApp Web kunt activeren en appen via je PC!

WhatsApp Web werkt op iedere computer maar niet met iedere browser. Het is vereist dat je Google Chrome gebruikt. Andere browsers, zoals Firefox en Internet Explorer, worden niet ondersteund.

Appen via je computer

Om via je computer of laptop WhatsApp berichten te verzenden en ontvangen heb je een smartphone nodig waar WhatsApp op is geïnstalleerd. WhatsApp Web synchroniseert met namelijk met je smartphone. Is je smartphone is niet online? Dan werkt Whatsapp Web niet. Er is een constante synchronisatie tussen Whatsapp Web en je smartphone. Hierdoor zijn je berichten en foto’s op beide apparaten zichtbaar.

Zo installeer je WhatsApp Web

Installeren is heel eenvoudig.

  • Je gaat naar https://web.whatsapp.com/
  • Je scant met je telefoon de QR code op het scherm

Scannen kan via de WhatsApp app op je smartphone. Ga hiervoor naar de optie “WhatsApp Web in het menu. Staat ‘WhatsApp Web’ niet in het menu? dan kun je de code ook handmatig toevoegen. Het is ook mogelijk om de app te verwijderen en via Google Play opnieuw te installeren. Als u de app opnieuw installeert, wordt de functie voor Whatsapp Web automatisch geactiveerd.

Op dit moment worden alleen Android-, Windows Phone- en Blackberry-toestellen ondersteund voor gebruik met Whatsapp Web. WhatsApp-directeur Jan Koum legt op Facebook uit dat iPhones niet aan de webdienst kunnen worden gekoppeld door “platformbeperkingen van Apple”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here