Wishwalkers maken dromen waar

0
148

Afgelopen vrijdag 18 juli voltooiden ruim 100 gesponsorde wandelaars,zgn. WishWalkers, de Nijmeegse 4Daagse. Zij probeerden met hun deelname aan het grootste meerdaagse wandelfestijn ter wereld geld in te zamelen voor Doe Een Wens Stichting Nederland, de organisatie die de liefste wens vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

In de loop van september zal de totale opbrengst van de 6e WishWalk Nijmegen 2008 worden bekendgemaakt op het kantoor van Doe Een Wens Stichting Nederland in Woerden.

Mede door de vele WishWalkers wordt het mogelijk gemaakt om een uniek moment te creƫren voor deze wenskinderen, die in het teken staat van geluk, vreugde en kracht om door een moeilijke periode heen te komen.

Als je niet kunt wachten op de opbrengst van Wishwalk dan kun je alvast een duit in het zakje doen. Steun het initiatief van de WishWalkers: maak geld over op postbankrekening 25333 onder vermelding van: 06123 WishWalk Op deze manier kunt u meehelpen om er voor te zorgen dat wenskinderen een onvergetelijke tijd kunnen beleven, vol blijdschap en plezier, even weg van zorgen, pijn, behandeling en ziekenhuis.

Meer info over WishWalk is te lezen en te bekijken op wishwalk.nl
Ook kun je terecht op de site van stichting doe een wens: doeeenwens.nl

ingezonden goednieuws door: WishWalker Jacob

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here