WishWalkers Nijmegen Groot Succes

0
144

Wederom is de WishWalk in Nijmegen van afgelopen zomer uitgelopen op een groot succes !

Wel meer dan 100 welwillende wandelaars zetten van 15 t/m 18 juli jl. opnieuw hun beste been voor tijdens de 92e 4Daagse van Nijmegen; de 6e WishWalk op rij.

Waardevolle aandacht, steunbetuigingen en bijdragen van velen zorgden er voor dat een aantal WishWalkers Nijmegen 2008 een maand geleden, op vrijdag 26 september, gezamenlijk een symbolische cheque konden overhandigen aan Doe Een Wens Stichting Nederland in Woerden, t.b.v.

€ 13.675,-

Wensen, klein & groot, van levensbedreigend zieke kinderen zullen hierdoor in vervulling kunnen gaan; zoals die van Heleen, wier liefste wens werd vervuld toe zij haar grote idool Jan Smit ontmoette; Mart een fantastische dag beleefde met Bob de Bouwer en Eva, die werd herenigd met haar lievelingspony.
Want alleen met behulp van jouw steun is het voor ons mogelijk Wenskinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen vol blijdschap & plezier. Weg van zorgen, pijn, behandeling en ziekenhuis, zodat wij een uniek moment kunnen creëren voor deze Wenskinderen, dat in het teken staat van geluk, vreugde en kracht om door een moeilijke periode heen te komen.

Weltevreden terugkijkend op een geslaagde WishWalk Nijmegen 2008, dank ik je, ook namens Doe Een Wens Stichting Nederland, voor jouw aandeel in het welslagen van onze doorlopende actie !

Dit artikel is geschreven door WishWalker Jacob, regiovrijwilliger Doe Een Wens Stichting Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here