Zo kom je van je Spataderen af

0
55
Woman touching painful varicose veins on a leg

Spataderen zijn ontsierende aderen die meestal op de benen te zien zijn. Het zijn kleine verwijde aderen onder je huidoppervlak. Ze vallen op door hun kleuren, die kunnen variƫren van paars, rood en blauw. In de meeste gevallen hoeven spataderen niet behandeld te worden. Ze vormen geen gevaar voor de gezondheid. Echter zijn ze niet mooi om te zien. Wil je af van deze ontsierende tekens op je benen? Lees dan verder.

Groene tomaten

Groene tomaten bevatten solonine. Deze stof komt alleen in onrijpe tomaten voor, dus je hebt echt groene tomaten hiervoor nodig.

Hoe aanbrengen? De onrijpe tomaten snij je in kleine schijven. Breng die vervolgens aan op de huid waar de spataderen zich bevinden. Laat de schijven ongeveer 2 tot 3 minuten zitten op de huid. Na het verwijderen kan je een hydraterende creme op de huid aanbrengen. Solonine droogt namelijk je huid uit. Doe dit vervolgens dagelijks 10 dagen lang.

Appelazijn

Appelazijn is ook een effectief middeltje tegen spataderen. Smeer een beetje op de plek waar de spataderen zich bevinden. Herhaal dit proces met appelazijn 2 keer per dag, gedurende 4 weken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here